Kuvien luvaton kopiointi on ehdottomasti kielletty! Lue lisää kuvien käyttöoikeuksista Info-sivulta (linkki sivupalkissa).

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kansalliset vikellyskilpailut Takkulassa 4.5.2013


Eilen pääsin ensimmäistä kertaa kuvaamaan vikellystä. Kuvista ei välttämättä välity hienoon lajiin vaadittava taito ja tasapaino, mutta toivottavasti niistä on kuitenkin katselijoilleen iloa!

Kuviin pääset joko tästä linkistä tai gallerian kautta.

6 kommenttia:

  1. Hyvin onnistuneita vikellyskuvia, pari nappasin jo facebookkiin asianmukaisten copyrightien kera, kiitos paljon! Useimmissa maneeseissa on niin pimeää, ettei meidän tavisten kamerat ja taidot riitä kuvaamiseen. Kiva, että jaksoit ottaa paljon kuvia.

    Ja ne, ketkä ei ole lajia harrastaneet, niin voi kokeilla vaikka ihan maassa muutamaa liikettä, että taipuuko, ja miettiä sitten, että ne pitäisi tehdä käynnissä tai laukassa. :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! :) Mietin sellaista, että oletko tulossa mahdollisesti Korpikylään 9.5 kuvaamaan seuraluokkia ollenkaan? Itse kaipailisin mahd. kuvia luokista 80cm ja 90cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstaina olen suunnitellut tulevani kuvaamaan mikäli luokat alkavat järkevään aikaan ja mikäli luokat ratsastetaan ulkokentällä. Nyt en löydä mistään seuraluokkien alkamisaikatauluja, Kipassakin näkyy vain torstaina klo 19 alkava alueluokka. Mitenhän mahtavat seuraluokat alkaa? :)

      Poista
    2. Kyllähän ne aikataulut KopRan sivuilta löytyivät, kun otti silmän käteen... Enköhän ilmesty silloin kuvaamaan, laita kuvattavan hepan/heppojen nimiä sähköpostiin mulle tai tähän alle! :)

      Poista
    3. Laitoinkin sulle emailia, kiitos paaljon jo etukäteen! :)

      Poista