Kuvien luvaton kopiointi on ehdottomasti kielletty! Lue lisää kuvien käyttöoikeuksista Info-sivulta (linkki sivupalkissa).

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Uudet tuulet uudessa osoitteessa

Tervetuloa nykyiseen kuvagalleriaani! Kuvagalleria on aikaisempien vuosien aikana tiedetty ja löydetty osoitteesta viimeinen.net, mutta nyt, ennen kun toisin ilmoitetaan, kuvagalleria on tässä osoitteessa. Aikaisemman osoitteen käyttö on loppunut, sillä webhotellini ja domainini palveluntarjoaja jostain syystä sulki sivuni ja ei vastaa mihinkään yhteydenottoihini - näin ollen vanhaan osoitteeseen palaaminen on vaikeaa.

Ei kuitenkaan lannistuta muutoksesta (minäkään en), kuvaaminen jatkuu samaan malliin ja kuvat tulevat samalla tapaa esiin tänne mitä aikaisempaankin osoitteeseen. Kenties tämä blogimallinen kuvagalleria on jopa parempi, sillä voin tehdä jokaisesta uudesta tapahtumasta pienen raportin ja laittaa parhaat kuvat esille jo tähän etusivulle. Kuvat ovat edelleen nähtävissä photobucket-ilmaispalvelussa jonka galleria ei välttämättä ole useiden kuvien katselua varten paras, mutta lohduttaudutaan sillä, että kuvat ainakin ovat nähtävillä!

Jokaisen julkaistun postauksen yhteydessä on mahdollisuus kommentoida, ja toivonkin, että kommentointia hyödynnetään ja käytetään haluamallanne tavalla. Kommentointi on mahdollista ilman rekisteröitymistä.

Raportoikaa vaihtunutta osoitetta eteenpäin ja pistäkää tämä osoite itsellenne muistiin! :)
/ Annakaisa

2 kommenttia:

  1. No on sinulla ollut hommaa siirtää vuosien tuotokset viimeinen.net'istä muualle. t. Moms

    VastaaPoista
  2. Kuvat olivat jo valmiiksi netissä ja koneella oli tallessa vanhojen sivujen koodit, joten "muutto" tänne tapahtui oikeastaan aika kivuttomasti!

    VastaaPoista